Draag bij aan de magie

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die hun tijd en talenten willen inzetten voor het succes van “De Fury fan Dokkum”. Of je nu schittert als gastheer/-vrouw, de sterren van de hemel kookt in de catering, nauwkeurig bent in de ticketing of handig met naald en draad voor de kostuums, jouw hulp is goud waard!

Een muzikaal spektakelstuk over de grootse ramp die Dokkum ooit trof met actuele thema’s. Hier wil je bij zijn van 12 tot 22 september 2024!

Samen maken we er een spektakel van!

Voel je de passie voor theater en heb je zin om deel uit te maken van een unieke culturele ervaring? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die hun tijd en talenten willen inzetten voor het succes van “De Fury fan Dokkum”. Of je nu schittert als gastheer/-vrouw, de sterren van de hemel kookt in de catering, nauwkeurig bent in de ticketing of handig met naald en draad voor de kostuums, jouw hulp is goud waard!

Ben jij handig met hamer en spijkers? Onze coulissenbouwers verwelkomen je met open armen voor een creatieve bouwuitdaging. Laat je interesse blijken door het opgaveformulier in te vullen, en we nemen spoedig contact met je op. Ken je iemand anders die ook zijn of haar steentje wil bijdragen? Deel de link van onze site en help ons het team te vergroten.

Voor al je vragen kun je ons na 17:00 uur bellen of een berichtje sturen naar 06-22319289. En vergeet niet: voor al onze vrijwilligers organiseren we een speciale avond waar je kennismaakt met het bestuur, de cast en natuurlijk met elkaar. We zien je graag verschijnen bij onze gezellige vrijwilligersavond!

Fysiek verkooppunten - Primera Dokkum; Albert Heijn Dokkum, Zensa Mode Dokkum, Museum Dokkum, KabelNoord

Première - Donderdag 12 september 2024

Vrijdag 13 september 2024

Zaterdag 14 september 2024

Zondag 15 september 2024

Donderdag 19 september 2024

Vrijdag 20 september 2024

Zaterdag 21 september 2024